To samo czeka pojazdy parkujące na całej jego długości - od dawnej Chaty Polskiej po Żabkę.
[82] Parkowanie wzdłuż bloku
					Regulamin forum
Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
	Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
[82] Parkowanie wzdłuż bloku
Uważacie, że możecie tam parkować bezkarnie? To polecam zobaczyć auto z blokadą przez dentystą 
To samo czeka pojazdy parkujące na całej jego długości - od dawnej Chaty Polskiej po Żabkę.

- Nocna Straż
 - Nr bloku: 80

Re: [82] Parkowanie wzdłuż bloku
I słusznie. To przecież droga dwukierunkowa!

Osiedle Batorego 82. 04.01.2022, 17:45. 
Droga dojazdowa wzdłuż bloku 82, odcinek od żabki do stomatologa.
Rozładowanie tego korka trwało dobry kwadrans. Szedłem wtedy chodnikiem i obserwowałem bezradność kierowców, którzy nie mogli ruszyć ani w jedną, ani w drugą. Korek W OBIE strony ciągnął się od żabki do łuku wjazdowego w bloku 81.
Zwracam uwagę na karetkę pogotowia, która również utkwiła w tym korku. Ten ambulans mógł dojechać do potrzebującego pacjenta 15 minut szybciej. Mógł jechać z pomocą do mnie, do kogoś z mojej rodziny lub do kogokolwiek z Was.
Niech parkujący na tym odcinku wyciągną wnioski. Dotyczy również pojazdów pizzy.

Droga dojazdowa wzdłuż bloku 82, odcinek od żabki do stomatologa.
Rozładowanie tego korka trwało dobry kwadrans. Szedłem wtedy chodnikiem i obserwowałem bezradność kierowców, którzy nie mogli ruszyć ani w jedną, ani w drugą. Korek W OBIE strony ciągnął się od żabki do łuku wjazdowego w bloku 81.
Zwracam uwagę na karetkę pogotowia, która również utkwiła w tym korku. Ten ambulans mógł dojechać do potrzebującego pacjenta 15 minut szybciej. Mógł jechać z pomocą do mnie, do kogoś z mojej rodziny lub do kogokolwiek z Was.
Niech parkujący na tym odcinku wyciągną wnioski. Dotyczy również pojazdów pizzy.
Około 18:30 w tej okolicy stała też policja na światłach, więc temat zaczyna się robić popularny. I słusznie.

Jakim to trzeba być niedorozwojem, aby przed skrętem w lewo (przy żabce) nie spojrzeć w lustro. Gdy z naprzeciwka ktoś jedzie - trzeba stać i cierpliwie czekać! Ta sama zasada obowiązuje wjeżdżających z drugiej strony.

Oficjalne pismo do SM już poszło. Oczekuję częstszych wizyt patroli!

Ta karetka to akurat mieszkaniec, ale nie zmienia to faktu, że ludzie wpychają się na potęgę zamiast na chwilę przepuścić wyjeżdzających.

Być może ta, to akurat tak.
Normalny człowiek wjeżdżając na osiedle nie ścina tego zakrętu, tylko maksymalnie przytula się do krawężnika i patrzy w lustro.
Swoją drogą wystarczy, aby pajace nie parkowały wzdłuż bloku 82. Na tym odcinku jest ruch 2-kierunkowy!

Normalny człowiek wjeżdżając na osiedle nie ścina tego zakrętu, tylko maksymalnie przytula się do krawężnika i patrzy w lustro.
Swoją drogą wystarczy, aby pajace nie parkowały wzdłuż bloku 82. Na tym odcinku jest ruch 2-kierunkowy!
Prośba do osób doświadczonych. 
Weźcie zgłoście tego buraczanego łba, już drugi dzień parkuje jak osioł ostatni.![Obrazek]()
							Weźcie zgłoście tego buraczanego łba, już drugi dzień parkuje jak osioł ostatni.
- Załączniki
 - 

- burak.jpg (192.62 KiB) Przejrzano 21600 razy

Ludzie mają to głęboko w d.. i nic moim zdaniem nie pomoże, a już na pewno nie śmieszny mandat od SM,także przyzwyczaj się Pan/Pani