Urząd pocztowy
adres: os. Stefana Batorego 59 (budynek Atanera)
telefon: (061) 886 52 40
godziny otwarcia: pon-pt, 10:00-19:00
Dziękuję koledze Voor za czujność i korektę godzin otwarcia.
Urząd pocztowy
Urząd pocztowy
Forum mieszkańców os. Stefana Batorego w Poznaniu - http://batorego.net
e-mail: os.batorego@gmail.com
e-mail: os.batorego@gmail.com
Re: Urząd pocztowy
Godziny otwarcia 10.00-19.00
"A coward dies a thousand deaths, a Souljah dies but once."
Mam nadzieję, że nie będę musiał więcej iść na pocztę. 3 kobiety w urzędzie, jednak obsługuje i to tak, jakby to robiła za karę. Kolejka na 7 osób, ale znajoma podchodzi do pani przy zamkniętym okienku i dostaje swoje paczki. Pani, która wydała mi paczkę, zapytana, czy nie ma jeszcze drugiej, na który awiza chyba nie dostałem, nawet mi nie odpowiedziała, a kiedy zapytałem "Nie odpowie mi pani na pytanie?" spojrzała na mnie cielęcym wzrokiem. Koszmar, na szczęście postawili paczkomaty przy tesco.
in love with the dark side i'd found
Jak działają takie paczkomaty? Można z nich coś wysłać czy odebrać?
One należą do poczty czy to jakaś inna firma?
http://www.paczkomaty.pl/Stefan pisze:Jak działają takie paczkomaty? Można z nich coś wysłać czy odebrać?
Niestety nie ma to nic wspólnego z Pocztą Polską.
Można zarówno odebrać jak i wysłać paczkę. Z paczkomatów korzystają niektóre sklepy internetowe (np. Merlin) jak i sprzedawcy na Allegro.
Bardzo wygodna metoda odebrania przesyłki - odbierasz w ustalonym paczkomacie w dogodnym dla siebie czasie.
PozdraV
Chyba na szczęścieNiestety nie ma to nic wspólnego z Pocztą Polską.
in love with the dark side i'd found
Też prawda...osaka pisze:Chyba na szczęścieNiestety nie ma to nic wspólnego z Pocztą Polską.
W bloku numer 15 jest też Urząd Pocztowy, czynny od pn do pt do 19 (niestety nie pamiętam od której, prawdopodobnie od 9 lub 10)