Do Mieszkańców Nowego Batorego,
Wiem ze macie problem z miejscami parkingowymi, szczerze mi przykro.
Przyjezdzam jednak do salonu fryzjerskiego na osiedlu i musze gdzieś zaparkować na 2h.
Co robi wtedy mieszkaniec Nowego Batorego? Podnosi blokadę i cieszy się z okna ze komuś zrobił "pod górkę",
bo juz nie wyjade bez błagania o klucz.
Parkuje wiec na miescu poza strefą parkingową mieszkańców, aby nikomu nie wadzić.
Co robi wtedy mieszkaniec Nowego Batorego? Dzwoni po straż miejską aby wskazać parkowanie poza miejscem wyznaczonym
i cieszy się z okna ze komuś wyrwał z portfela 100 zł i 1 pkt.
Co z Wami ludzie? Kto Was tak skrzywdził ? Skąd te atawizmy jaskiniowe które tak silnie epatują z tego właśnie osiedla.
Długo mieszkałam na Starym Batorym i wiecie co .........to tam mieszkają ludzie z klasą.
Najwyrażniej prawdziwe jest stwierdzenie ze ciągnie swój do swego.
Pozdrowienia Jaskiniowcy, uważajcie zeby nie zjeść się nawzajem przy okazji sączenia jadu
[Blok 1000] Mieszkańcy Nowego Batorego kto Was tak skrzywdził?
Regulamin forum
Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
- Nocna Straż
- Nr bloku: 80
Re: [Blok 1000] Mieszkańcy Nowego Batorego kto Was tak skrzywdził?
SOR ma swoje zasady. Gdyby każdy na chwilę zaparkował - byłby niezły jubel.
Kiedyś parkowali na chwilę wzdłuż bloku 82 i to już od żabki. Potem im to weszło w krew. Nie szło swobodnie wjechać na osiedle. Potem zaczęli parkować na łukach zakrętów i przed wiatami śmietnikowymi. Seria blokad i mandatów nauczyła ich pokory.
Gdy ktoś (jak Ty) myśli tylko o sobie - musi się liczyć z konsekwencjami.
Dla mnie zatem tacy są jaskiniowcami.
Dam Ci jednak dobrą radę:
Parkuj swobodnie o dowolnej godzinie na kopertach REMEDIUM. Zostały wymalowane nielegalnie i straż miejska nigdy nikomu nie założy w tych miejscach blokady, ani nie wystawi mandatu. Sprawdzone wielokrotnie.
Kiedyś parkowali na chwilę wzdłuż bloku 82 i to już od żabki. Potem im to weszło w krew. Nie szło swobodnie wjechać na osiedle. Potem zaczęli parkować na łukach zakrętów i przed wiatami śmietnikowymi. Seria blokad i mandatów nauczyła ich pokory.
Gdy ktoś (jak Ty) myśli tylko o sobie - musi się liczyć z konsekwencjami.
Dla mnie zatem tacy są jaskiniowcami.
Dam Ci jednak dobrą radę:
Parkuj swobodnie o dowolnej godzinie na kopertach REMEDIUM. Zostały wymalowane nielegalnie i straż miejska nigdy nikomu nie założy w tych miejscach blokady, ani nie wystawi mandatu. Sprawdzone wielokrotnie.
Re: [Blok 1000] Mieszkańcy Nowego Batorego kto Was tak skrzywdził?
Krzywdzili nas przez lata tacy jak Ty, koleżanko z 2 postami na koncie.
Ale już potrafimy się skutecznie bronić.
My się dopiero rozkręcamy
Ale już potrafimy się skutecznie bronić.
My się dopiero rozkręcamy