Dzień dobry,
Planuję zakup mieszkania na os. Batorego 57-59 (Ataner), byłabym wdzięczna za opinię mieszkańców na temat tej części osiedla, plusy i minusy mieszkania za bramą Atanera
Z góry dziękuję za odpowiedź.
[57-59] ATANER prośba o opinię
Regulamin forum
Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
- Nocna Straż
- Nr bloku: 80
Re: [57-59] ATANER prośba o opinię
To zależy czy jesteś imprezowiczką i czy posiadasz auto.
Zainteresowało mnie jedno mieszkanie na sprzedaż, które już długo jest wystawione, stąd moje pytanie. Imprezowiczką nie jestem, a biorę pod uwagę mieszkanie z miejscem garażowym.
Widziałaś to mieszkanie albo okolicę?
Ogólnie gdy widzę front Atanera, to mam wrażenie jakbym był na wakacjach Wygląda jak ośrodek wypoczynkowy
Za to w środku jest dość ciasno zabudowany. Jeśli będziesz miała miejsce postojowe w hali, to odpadnie Tobie problem z parkowaniem.
Myślę, że większych problemów tam nie powinno być. Ataner na tamte czasy budował solidnie, taka klasa premium.
Ogólnie gdy widzę front Atanera, to mam wrażenie jakbym był na wakacjach Wygląda jak ośrodek wypoczynkowy
Za to w środku jest dość ciasno zabudowany. Jeśli będziesz miała miejsce postojowe w hali, to odpadnie Tobie problem z parkowaniem.
Myślę, że większych problemów tam nie powinno być. Ataner na tamte czasy budował solidnie, taka klasa premium.
Ostatnio zmieniony 24 sty 2022, o 09:00 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ataner 2000 jest osiedlem bardzo dobrym. Posiada ochronę i wiele punktów usługowych. Jeżeli chodzi o mieszkańców atanera- jest różnie.
Są starsi, mili ludzie, są jędze bawiące się w stróża osiedla wypędzające bawiące się na podwórku dzieci, czasem są jakieś głośne afery. Ale i tak polecam ataner
Są starsi, mili ludzie, są jędze bawiące się w stróża osiedla wypędzające bawiące się na podwórku dzieci, czasem są jakieś głośne afery. Ale i tak polecam ataner