Sprzątanie klatek schodowych
Regulamin forum
Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
Tytuły wątków dotyczących poszczególnych bloków powinny zaczynać się od podania numeru bloku wg schematu: [Blok xx] Tytuł wątku
Sprzątanie klatek schodowych
Czy komuś sufit spadł na łeb w tej administracji? Mam codziennie zamiatać klatkę schodową a najlepiej w niedzielę przed kościołem pierdyknąć na mokro z zapachem lawendy? w mieszkaniu codziennie nie zamiatam a będę klatkę zamiatał ja rozumiem czystość i porządek ale bez przesady ciekawy jestem czy na całym osiedlu są takie kwiatki czy tylko na Batorego 20c.Druga sprawa chciałbym podpowiedzieć naszej kochanej administracji że mieszkańcy na parterze powinni sprzątać dwa razy dziennie !!!
- Załączniki
-
- Klatka.jpeg (263.48 KiB) Przejrzano 16441 razy
-
- Nr bloku: 20
Re: Sprzątanie klatek schodowych
Nikt wam nie każe sprzątać codziennie ale raz na dwa tygodnie wypadało by chociaż zamieść bo syf od drugiego u was w dół jest największy ...
-
- Nr bloku: 41
Re: Sprzątanie klatek schodowych
Dziwie sie, ze nie masz poczucia estetyki i ze nie mierzi cie syf na klatce. Nie wazne czy raz dziennie, czy raz na dwa tyg. Ma byc czysto. JA u siebie myje nawet na DOLE w czesci wpolnej, choc mieszkam na ostatnim pietrze. Widze tobie brzydota nie przeszkadza.
pucha2 pisze: ↑19 kwie 2023, o 17:13Czy komuś sufit spadł na łeb w tej administracji? Mam codziennie zamiatać klatkę schodową a najlepiej w niedzielę przed kościołem pierdyknąć na mokro z zapachem lawendy? w mieszkaniu codziennie nie zamiatam a będę klatkę zamiatał ja rozumiem czystość i porządek ale bez przesady ciekawy jestem czy na całym osiedlu są takie kwiatki czy tylko na Batorego 20c.Druga sprawa chciałbym podpowiedzieć naszej kochanej administracji że mieszkańcy na parterze powinni sprzątać dwa razy dziennie !!!